Üdvözöljük!

A CSÚCS ’91 Oktatási és Vezetési Kft. fő tevékenységi köre a felnőttképzés, felnőttoktatás, vizsgáztatás és a képzésekhez kapcsolódó szolgáltatás. Szakmai képzéseink túlnyomó többségben az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakmákra terjednek ki, de egyéb speciális képzések esetében is szívesen állunk rendelkezésre.
Oktatással kapcsolatos tevékenységünkre jellemző, hogy megrendelőink igénye szerint képzéseinket a kért helyszínen is megrendezzük.
Képzéshez kapcsolódó szolgáltatásainkat is igen nagy számban veszik igénybe, évente több mint 200-an vesznek részt személyiségfejlesztő, kompetencianövelő, -erősítő tréningeken.

A CSÚCS ’91 Kft-nek megalakulása óta folyamatos a vizsgaszervezési jogosultsága. Jelenleg 66 szakképesítés esetében jogosult vizsgaszervezésre az intézmény Magyarország területére kiterjedően.  
A sikeres vizsgázóknak lehetőségük van EUROPASS bizonyítvány kiegészítő kérésére is.
Átlagos hallgatói létszámunk évente mintegy 600-700 fő.
Figyelemre méltóak legnagyobb állami megrendelőnk, a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központja megbízásából szervezett képzési programjaink, amelyek munkahely teremtő, illetve munkahely megtartó aspektusúak.

A CSÚCS '91 Oktatási és Vezetési Tanácsadó Kft-nek 1997. óta folyamatos volt a felnőttképzési intézményi nyilvántartásba vételről szóló tanúsítványa, 2002-től volt akkreditált felnőttképzési intézmény. Jelenleg 2014. február 27. óta van engedélyünk - az NMH határozatával - felnőttképzési tevékenység folytatására; „A” képzési körben 80 db képzési programra, „D” képzési körben 4 db képzési programra.

A Társaság másik fő tevékenysége kereskedelmi szálláshely értékesítés. Intézményünk szervezeti egységét képezi a 44 férőhelyes egycsillagos szálloda, ahol nyugodt, kertvárosi környezetben, barátságos szállodai szobákkal várjuk kedves vendégeinket.
A szállodában megoldhatók a bentlakásos képzések, valamint lehetőség van konferenciák rendezésére és tréningek szervezésére is.

Alapító és minősített tagja vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének.

Jogutódlással alapító tagja vagyunk, valamint igazgatótanácsi tagsággal képviseltetjük magunkat a Magyar Hegesztéstechnikai Egyesületben, mely az Európai Hegesztési Szövetségnél (EWF) Magyarországot képviseli.

1996-tól, az új kamarai rendszer fennállása óta az intézmény – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara aktív tagja. 2009-ben a Kamara által meghirdetett „Az év oktatási vállalkozója” cím birtokosa. 2010-ben Cégünk tagságát a „BKIK TÖRZSTAGJA” című emléklappal ismerte el a Kamara.

Tagja vagyunk a Magyar Szállodaszövetségnek.


Vezetői átvizsgálás jegyzőkönyve

Nyilvántartásba vételi szám:  E-000176/2014.