Kedves Vendégeink!

A barátságos 1-3 ágyas szállodai szobák túlnyomó többségében hűtőszekrény, TV, zuhanyzó, WC, található. Teakonyhák, ital, étel automaták szolgálják vendégeink kényelmét. Kikapcsolódni vágyóknak az épület mögött, zöld, fás, árnyékos terület akár piknikezéshez, grillezéshez, bográcsozáshoz biztosított.
Bízunk benne, hogy ez a Vendégtájékoztató hasznos információt nyújt Önöknek. Természetesen, ha bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal! Barátságos, családias környezetben várjuk Önöket. Árainkat IDE kattintva tekintheti meg.

Üdvözlettel:

A Csúcs’91 Kft Hotel munkatársai


ATM: A szállodában nem található pénzkiadó automata, legközelebbi Csepel központjában (10 percnyi gyaloglással elérhető) a Csepeli piacnál vagy a Csepel Plázánál.

Ágynemű – Kollégáink az ágyneműcserét minden héten egyszer végzik. Kérjük, segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, és akkor kérjen cserét, ha szükséges! Igényét jelezze a Recepción vagy a szobaasszonyoknál.

Bejárat – Este 20:00 óra után, kérjük, használja a kapun lévő kapucsengőt.

Bejelentkezés – A szobát 12:00-tól lehet elfoglalni. Korábbi érkezés esetén a csomagtárolás a szálloda recepcióján megoldható.

Betegség – Egészségügyi problémák esetén, a Recepción tud orvosi segítséget kérni. Lázmérő, sebtapasz és elsősegély doboz ugyancsak a Recepción igényelhető.

Biztonsági rendszer – Szállodánk egyes pontjain videó megfigyelő és rögzítő rendszer működik. Őrzött parkoló is kamera rendszerrel van felszerelve.

Csomagtárolás – Korai érkezéskor vagy késői kijelentkezéskor Vendégeink csomagját a szoba elfoglalásáig és az elutazásig térítésmentesen helyezzük el a Recepción.

Dohányzás – A törvényi előírásoknak megfelelően a szálloda belső területén tilos a dohányzás.

Esernyő – A Recepción biztosított, kölcsönözhető.

Fizetési módok – Szállodánkban készpénzzel (HUF, EUR – 24 órás Recepció biztosítja a számla azonnali kiállítását), illetve előre utalással fizethet.

Ébresztés – 24 órás ébresztőszolgáltatás igényelhető a Recepción.

Főzés – Főzőlap, rezsó, grillsütő rendelkezésre áll. Mikrohullámú sütő, vízforraló és kávéfőző biztosított.

Fűtés, hűtés – Hideg időben fűtés, nyári melegben ventilátor minden szobában biztosított.

Gyógyszertár – A nyitva tartás és az ügyeletes gyógyszertár felől, kérjük, érdeklődjön a Recepción.

Hajszárító – A szálloda Recepcióján kérhető, illetve igényét jelezze a szobaassszonynál.

Internet – WIFI szolgáltatás elérhető.

Irodai szolgáltatások – Fénymásolás, nyomtatás, scannelés terítés ellenében igénybe vehető a szálloda Recepcióján.

Íróeszközök – Toll, papír biztosított a Recepción.

Karbantartás – Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük, jelezze a Recepción.

Kijelentkezés – A szállodai szoba utazás napján 10:00-ig áll szíves rendelkezésére. Későbbi kijelentkezési igényét kérjük, egyeztesse a Recepción.

Konferenciatermek – Cégek, intézmények részére lehetőséget biztosítunk konferenciák, üzleti tárgyalások, csapatépítő tréningek lebonyolítására, akár bentlakásos formában is.

Közlekedés – Honlapunkon a megközelítésről a „Megközelítés” menüpont alatt minden megtalálható. További kérdések esetén forduljon a Recepcióhoz.

Mosási és vasalási szolgáltatások – Vendégeink a mosandó/vasalandó ruházat szobaasszonyoknál történő leadásával kérhetik a szolgáltatást, mely térítésköteles.

Panaszok, észrevételek – Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a Recepción vagy az adott terület vezetőjénél!

Parkolás – Szállóvendégeink részére az épület mögött és mellett elkülönített, kamerával felszerelt, őrzött területen biztosítunk parkolási lehetőséget.

Piperecikkek – Fogkefét, fogkrémet, tusfürdőt szükség esetén térítés ellenében biztosítunk. Kérjük, keresse a Recepciót!

Recepció – 24 órás Recepció áll Vendégeink rendelkezésére.

Rádió – Műholdas és helyi rádióállomások foghatóak a TV-készüléken keresztül.

Takarítás – Minden nap 08:00-13:00 között történik. Amennyiben Vendégünk nem kéri a takarítást, kérjük a Recepción vagy a szobaasszonynál jelezze.

Talált tárgyak – A szállodánkban talált vagy elvesztett tárgyakkal kapcsolatban érdeklődjön a Recepción.

Taxi – A Recepción a nap 24 órájában van lehetőség taxi rendelésre.

Törölköző – A szobákban fürdőlepedő biztosított.

Tűz és vészhelyzet – Az épület teljes területén található tájékoztató a menekülési útvonalról. Veszély esetén, kérjük, tartsa be a menekülési útvonal tervet, illetve forduljon a Recepcióhoz.

Üzenetek, posta – Az érkező és továbbítandó üzeneteket a Recepció kezeli.

Varrókészlet – A Recepción található.

Szállásunk jól megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel is. Posta, Csepel Plaza, Csepeli piac és több bevásárlási lehetőség is elérhető 10 perc gyaloglással.